Училище за мен

  [BG]   EN  
Училище за мен

 
Рейтинг: 3.00
(150)
Начало


Новини Връзки Документи Лични файлове Галерия За контакти Календар

Новини / Актуална информация

20 Март 08, 09:58 / Автор: Милка Харизанова
Семинар "Добри педагогически практики при прилагането на новите учебни програми по БЕЛ в V и VІ клас"
            На 06.03.2008 г. в РИО – Бургас се проведе семинар на тема „Добри педагогически практики при прилагането на новите учебни програми по БЕЛ в V и VІ клас”. В семинара взеха участие 26 учители по български език и литература, преподаващи в V и VІ клас, от общините Бургас, Айтос, Карнобат, Свети Влас, Обзор, Руен и Поморие. По предварителна заявка 11 учители споделиха своя опит, свързан с използването на информационните и комуникационните технологии в процеса на обучение и на интерактивни методи на работа. Интерес предизвика и информацията за извънкласните занимания с ученици и работата по проекти.
        Целта на семинара бе да даде възможност за изява на творческия подход при реализацията на програмите и да провокира у присъстващите желание да експериментират, да направят уроците си и извънкласните занимания по-интересни за учениците.
           Учителите, които споделиха своя опит с колегите си от областта, получиха грамоти за участие в подготовката и провеждането на семинара.
           Присъстващите изразиха задоволство от възможността да участват в семинара и желание за организиране и на други подобни прояви с откъсване от работа за определено време. Така ще се създадат възможности за установяване на по-близки контакти между учителите по български език и литература от областта и за общуване в неофициална обстановка.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9573