Училище за мен

  [BG]   EN  
Училище за мен

 
Рейтинг: 3.00
(150)
Начало


Новини Връзки Документи Лични файлове Галерия За контакти Календар

Новини / Актуална информация

Вземи в gLOG
17 Септември 12, 11:10 / Автор: РИО - Бургас
Честита нова учебна година!
 
СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,
 
УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ, УЧИТЕЛИ, СЛУЖИТЕЛИ,
 
УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПАРТНЬОРСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ,
 
По стародавна традиция и днес всички български училища отново отварят врати за нашите деца, за да ги поведат по вълшебния път на познанието. В този първи учебен ден в училище ще си дадат среща безгрижието на детството, въодушевлението на младостта и опитът на мъдростта. Те ще бележат пътя на младите хора към преобразяване на света чрез силата на знанието.
 
Скъпи ученици,
Предстои ви една нова учебна година, в която ще има много нови предизвикателства за вас. Бъдете любознателни, бъдете смели в мечтите си и упорити в преследването им!
 
Уважаеми колеги,
Няма по-благородна и по-отговорна професия от тази да извайваш личности и да съграждаш съдби. Докоснете с обич и грижа всяка детска душа, за да усетите удовлетворението на твореца, на водителя, на незабравимия учител!
 
Уважаеми родители,
Да си подадем ръце, за да водим заедно децата си към утрешния ден, дарявайки ги с любов, окриляйки ги в трудност! Така те ще летят по-високо и ще постигнат по-добри резултати в учебния процес и в извънкласните дейности.
 
Уважаеми партньори,
Нека да изпълняваме поетите ангажименти отговорно, нека да направим необходимите усилия за осъществяване на реална промяна в качеството на преподаване и учене в българското училище! 

            ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!

ИНЖ. ВИОЛЕТА ИЛИЕВА
Началник

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.119