Училище за мен

  [BG]   EN  
Училище за мен

 
Рейтинг: 3.00
(150)
Начало


Новини Връзки Документи Лични файлове Галерия За контакти Календар

Новини / Актуална информация

Вземи в gLOG
04 Декември 12, 16:11 / Автор: Милка Харизанова
Обучение на учители по БЕЛ от област Бургас
В периода 29.11. - 01.12.2012 г. в хотел „Мариета палас” - гр. Несебър се проведе квалификационен курс за учители по БЕЛ от област Бургас, преподаващи в гимназиалния етап на средната образователна степен. Курсът се организира от РИО - Бургас със съдействието на Сдружение "Академия за образователни иновации".
            В курса взеха участие 54 учители от 37 училища от 11 общини на област Бургас: Бургас, Айтос, Камено, Карнобат, М.Търново, Несебър, Поморие, Руен, Средец, Сунгурларе и Царево. Участниците са учители от различни по вид училища – СОУ, профилирани гимназии, професионални гимназии, училище по изкуствата.
Сдружение “Академия за образователни иновации” осигури обучителите за квалификационния курс: проф. Валери Стефанов,  гл. ас. д-р Кристина Йорданова и гл. ас. Биляна Борисова - преподаватели от Факултета по Славянски филологии на СУ “Св.Климент Охридски” – катедра “Българска литература”.
            Квалификационният курс премина при стриктно спазване на програмата и постигна своите цели:
           - Повишаване на компетентностите на учителите по БЕЛ по отношение на работата с художествения текст в уроците по литература и подготовката на зрелостниците за успешно полагане на ДЗИ по БЕЛ.
2.                           -  Обмяна на мнения и споделяне на добри практики в обучението по БЕЛ в гимназиалния етап.   
Участниците получиха материали по разглежданите теми и удостоверения за участие в квалификационния курс.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1187